Gratis verzending vanaf €59,95
Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
KlantenserviceContactInloggen / registreren

Refectocil trainingen

Wimpers en wenkbrauwen zijn hot!
De consument is meer bewust van het feit dat wimpers en wenkbrauwen ook styling en verzorging nodig hebben. RefectoCil speelt in op de huidige trends, is ongekend populair en marktleider op het gebied van wimper- en wenkbrauwverfproducten.

RefectoCil Browista Basics
Kom je net van school of wil je je zelfverzekerder voelen met de 9 verschillende kleuren van RefectoCil? Kies dan voor de RefectoCil Browista Basics training. Tijdens deze theoretische training nemen we je mee in het RefectoCil basis assortiment en leren we je op de juiste manier met onze producten te werken, zodat de klant zo lang mogelijk plezier heeft van het resultaat!
Meer info en data: https://ap.lc/i4sZK

RefectoCil Browlamination
We like big brows! Wenkbrauwentrends zijn constant in beweging en op dit moment zijn volle, fluffy wenkbrauwen een look die we veel zien. Iedereen wilt ze, maar niet iedereen heeft ze! Met de RefectoCil Browlamination creëer je eenvoudig en snel deze wow-brows.
Meer info en data: https://ap.lc/O2SrC

RefectoCil Lash Lifting
Geen wimperkruller, maar de eigen wimpers die ruim 4 weken prachtig omhoog staan. Door de wimpers aansluitend te verven worden deze van aanzet tot uiteinde nog meer zichtbaar en ogen dus langer!
Meer info en data: https://ap.lc/opCTa

NIEUW: RefectoCil Intense Brow[n]s
Welkom in een nieuw tijdperk van wimper- en wenkbrauwstyling! Met de RefectoCil Intense Brow[n]s wordt het mogelijk om de huid en haren van de wenkbrauwen te kleuren d.m.v. 4 unieke, nieuwe kleuren; Ash Brown, Chocolate Brown, Deep Brown en Black Brown. Resultaat: 4 tot 10 dagen op de huid en tot 6 weken op de haren.
Meer info en data: https://ap.lc/sUciF

De trainingen vinden plaats in onze trainingsruimte op onderstaand adres:

RefectoCil NL
Oosteinde 1
2991 LG Barendrecht
088 996 6200

Schrijf je in voor de nieuwsbrief